Behandlinger

Vi utfører alle former for tannbehandlinger på vår klinikk med fokus på funksjon, holdbarhet og estetikk.
Ingen behandling for liten, ingen for stor. Vi tar oss av alt fra årlig sjekk til fullstendige bittrehabiliteringer.

Allmenn behandling

Vi har et allsidig behandlingstilbud som inkluderer undersøkelser, fyllinger, rotfyllinger, tanntrekking, kirurgi og proteser.

Invisalign Hønefoss

Invisalign

Tannregulering med Invisalign er en trygg, sikker og anerkjent måte å regulere tennene på med «usynlige» skinner. Invisalign kan brukes for både enkle og komplekse behandlinger.

Implantater

Implantater erstatter tapte tenner med en fast konstruksjon. Vi utfører all behandling knyttet til implantater på klinikken og bruker de største systemene, som Astra Dentsply og Straumann.

Implantater
Fasetter, kroner og broer

Fasetter, kroner og broer

Kroner og fasetter brukes når man vil endre farge og form på en tann og ha et sterkt og varig resultat. Broer erstatter tapte tenner når det finnes gode tenner ved siden av den tapte tannen.

Tannkjøttsykdomer

Vi utfører behandling av tannkjøttsykdom på klinikken og legger opp til at du får tett oppfølging basert på dine behov. Vi samarbeider også med spesialister i nærområdet.

Tannkjøttsykdommer
Inman Aligner

Inman Aligner

Et raskere alternativ til ordinær tannregulering når det kun er nødvendig med regulering av de seks fremste tennene i over- og/eller underkjeven. Som oftest er man i mål etter to til tre måneders behandling.

Tannbleking

Ønsker du hvitere tenner, bør du ta kontakt med oss for mer informasjon om å bleke tennene. Vi legger opp til både klinikkbleking og hjemmebleking.

Tannbleking